Laatste nieuws

 

CLUBKAMPIOENSCHAP 2022

Op zondag 18 september richt onze hondenschool zoals ieder jaar het clubkampioenschap in. Iedere hond vanaf de jeugdklas mag hieraan deelnemen. De geslaagden van de A- en de B-klas gaan, net zoals bij de overgangsproeven, over naar een hogere klas.

Loopse teven zijn in geen enkele klas toegelaten.

 

Op dezelfde dag zal ook een officiële Brevetproef en een Test van Sociaal Gedrag doorgaan. Deze staan ook open voor hondenliefhebbers van andere hondenscholen. De proeven worden afgenomen door officiële keurmeesters van de K.K.U.S.H. Voor deelname aan het Brevet Gehoorzaamheid moeten de honden minstens 12 maand oud zijn en voorafgaandelijk geslaagd zijn in een Socialisatie Test. Deelnemers aan dit Brevet kunnen ook meedingen voor het Clubkampioenschap (C-klas).

Voor deelname aan de Test van Sociaal Gedrag moeten de honden minstens 9 maand oud zijn. Ze kunnen ook deelnemen aan het Clubkampioenschap in hun actuele Klas.

 

Het Clubkampioenschap is een goede barometer om te weten hoever uw hond staat. Deelnemen is dus de boodschap en kost slechts € 10 per deelname (Te storten op rekening van de club : BE56 9530 3806 5088). Voor elke deelnemer is een mooie prijs voorzien.

 

Inschrijven kan :          

  • Online via onze website www.detrouwehond.be . Ga naar menupunt "Nuttige info/Wedstrijd criteria" waar U een link vindt naar het inschrijvingsformulier. Volg de link en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Klik vervolgens op de knop "Submit" en klaar is Kees. U ontvangt dan later een bevestiging met de nodige gegevens voor o.a. de betaling.
  • U kan ook op het secretariaat een formulier ophalen en het volledig ingevuld daar terug bezorgen. Vergeet niet het desbetreffende keuzevakje van uw klas aan te kruisen !!

 

Maak ook van de gelegenheid gebruik om de andere klassen eens aan het werk te zien en breng gerust vrienden en familie mee. Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes en wie weet misschien wel een Clubkampioen !!


Vernieuwde website De Trouwe Hond Zottegem! 04/03/2022

Hallo iedereen. Eindelijk is het zover! We hebben een vernieuwde website. De website toont een verfrissend, jong design waar iedereen zijn info die hij nodig heeft gemakkelijk kan weervinden. Indien er nog suggesties zijn die je graag zou willen toevoegen aan de website. Gelieve dit dan te melden via mailtje of ons contactformulier onder het tabblad : contact

Uitslag clubkampioenschap 24/09/2021

Proficiat aan onze winnaars van onze clubkampioenschap 2021 :